четверг, 29 апреля 2021 г.

День охорони праці

28 квітня-день, коли можна  привернути увагу  громадськості до  проблеми охорони праці, а також до  роботи закладу щодо створення та просування культури охорони праці, яка знижує отримання травм на робочому місці. 



Ми пишаємося, що маємо учнів, які вболівають за вирішення проблем, пов'язаних з охороною праці. Так Фадигула Богдан виявив бажання розробити правила поведінки здобувачів освіти в умовах карантину.

Класні керівники провели бесіди з питань збереження здоров'я в умовах пандемії та напередодні довготривалих свят. 

У шкільній бібліотеці створена виставка літератури для учнів школи про правила безпеки життєдіяльності та охорони праці. 

Медична сестра школи Сіянова С. І. розповіла учням про надання першої медичної допомоги в різних життєвих ситуаціях. Класні керівники та соціальний педагог Пиріг Н. Б. для учнів молодших класів провели бесіди з безпечної поведінки. 

Учитель інформатики Бліняєва С. П. постійно нагадує учням про правила роботи в комп’ютерному класі.                                                                                                       Такі заходи навчають дітей та дорослих відповідально ставитися до збереження власного життя та здоров’я, а також людей, які знаходяться поруч.



Комментариев нет:

Отправить комментарий