пятница, 11 января 2019 г.

Випускники-герої, борці за вільну Україну!

      У черговий раз пересвідчуємося, що країна-це перш за все люди, які її захищають. Ми пишаємося, що випускники нашої школи теж у числі тих, хто  боронить Україну на Сході. І дуже хочемо, щоб про них дізналися усі: громада, батьки, кожен учень нашої школи. Діти повинні знати, що за їхніми партами колись сиділи звичайні бешкетники-хлопчаки та сором'язливі дівчатка, яких сьогодні по праву можна назвати Героями України. 
  Тому розпочинаємо нову рубрику у своєму блозі - "Випускники-герої, борці за вільну Україну!" І  сьогодні розповідь піде про Шила Павла Олександровича.

     Павло- колишній учень нашої школи, сьогодні- підполковник української розвідки.  





Діяльність, яку здійснює Павло, є засекреченою. Тому знаємо про нього як про військового  небагато. Так, 27 грудня 2018 року він отримав орден за сприяння воєнній розвідці України. А одразу після Нового року нагороджений відзнакою Командувача об'єднаних сил "Козацький хрест" ІІ ступеня.



   Постійні читачі нашого блогу знають, що недавно Павло вислав нам для музею свою форму, в якій, до речі, він сфотографований. 
   У відповідь учні нашої школи надіслали йому та його товаришам обереги, зроблені власноруч, листи-побажання, плакати, смаколики. Під час  спілкування з Павлом ми дізналися,  що останнім часом таких посилок  з мирної України  надходить дуже мало. Тому ці маленькі привіти від дітей, які навчаються в його рідній школі , є дуже очікуваними подарунками.  


  А ще військові зробили фото на фоні  плакатів, які створили учні нашої школи. Плакати, дитячі малюнки для бійців є своєрідним антистресовим засобом. Після важкої служби, переглядаючи дитячі малюнки, кожен з них згадує рідний дім, сім'ю, своїх діток. Це додає моральних сил, піднімає бойовий дух.






 А перед Різдом ми отримали у відповідь  посилку з гарячої точки. 


    І не повірили своїм очам: генерал-лейтенант  Наєв С.І. особисто підписав  грамоту, якою нагороджено Дальницьку ЗОШ за активну військово-патріотичну роботу, за підтримку розвідників, які виконують службові завдання у складі об'єднаних сил на території Донецької та Луганської областей.

     Ми дякуємо Власовій В.О., заступнику директора з виховної роботи, яка організовує  безперервне спілкування учнів з нашими воїнами.  Вона, як ніхто інший,  за них хвилюється. Адже мужній  підполковник, який дивиться на нас із фото, є її рідним молодшим братиком, з яким провела незабутнє дитинство. 
   Хочеться привітати воїнів, що несуть службу, і Павла зі світлим святом Різдва Христового. Слава героям, які боронять Україну  на лінії фронту!
Далі буде...





Комментариев нет:

Отправить комментарий