среда, 23 января 2019 г.

Урок, що розкрив сімейні захоплення дітей

     Як ви думаєте, куди могли вирушити учні першого класу разом зі своїм невгамовним класним керівником Бєлоусовою Т.М. ? Не повірите, але усією дружною компанією вони відправилися у столицю Італії, старовинне місто Рим, та до сонячного Єгипту, який дуже полюбляють останнім часом українці.




     Дивовижно, але проекти цих віртуальних  подорожей підготували самі учні разом з  батьками! Вони розповіли про місця, у яких побували всією сім'єю.
    Так, Сєдой І. разом з матусею Наталкою виготовили рекламний плакат. Хлопцю дуже сподобався Колізей-найбільший театр Стародавнього Риму. Його неймовірні  масштаби вражають: як можна було збудувати таку фундаментальну споруду, не маючи сучасних технічних засобів! А фотографії Іллі на фоні Тріумфальної арки Костянтина та на  площі Кавура, які відносяться до різних епох, виглядають дуже гармонійно. Скуштував хлопець  і найпопулярнішу страву італійців-пасту. Смак страви був неперевершеним й дозволив відчути дух та колорит  Італії.




   А Россолов Д. разом з матусею Оленою влаштували справжню віртуальну подорож до Єгипту. Після  розповіді хлопця усім захотілося провести свій відпочинок у цій екзотичній країні. Червоне море з унікальною підводною флорою та фауною, Великі Піраміди, величезний Сфінкс, що багато тисячоліть охороняє древні таємниці, здатні вразити будь-яку людину. Ці найдивовижніші творіння рук  людських до цього часу залишаються великими загадками.



   А екскурсія на квадроциклах по пустелі, відвідування помешкань бедуїнів-це справжній вибух адреналіну. Дмитро розповів, навіщо потрібна арафатка (традиційна єгипетська хустка) і як її одягають. Крім цього, показав різні види бурштину, які видобувають в Єгипті,  вразив Таїсу Миколаївну подарунком: зображенням Сфінкса на папірусі.  Приємно, що перебуваючи у далекій країні, він не забув про свого найдорожчого вчителя, обрав подарунок, який буде довго нагадувати їй про нього і , можливо, спровокує поїхати туди самій.


    Свої враження від подорожей хлопці відтворили на аркушах паперу, висловивши також подяку батькам  за  незабутні спогади.







Комментариев нет:

Отправить комментарий