четверг, 10 января 2019 г.

Гордість школи, гордість громади -майбутнє України!

    9 січня 2019 року  Кудринська Ж.Б. вручила талановитим учням шкіл Дальницької територіальної громади, у тому числі й трьом учням нашої  школи, сертифікати на отримання іменних стипендій у галузі наук та творчості. Відповідне рішення було ухвалене на сесії сільської ради. 


  Отож, троє учнів нашого навчального закладу будуть отримувати впродовж 2019 року стипендії Дальницької сільської ради. Це учениця 9 класу Волонтір Ніна (за особливі досягнення у вивченні української мови та математики), учень 9 класу Плохотнюк Віктор (за перемогу в обласних олімпіадах з технічної праці) та учень 11 класу Сириця Володимир (цей здібний хлопчина отримуватиме соціальну стипендію).



Вироби Віктора, які він робить з
 деревини, вражають своєю красою. 


    Досвід показує, що виплата іменних стипендій є гарним стимулом для дітей поглиблювати свої знання в  певних галузях.
   Претендентів на отримання грошових виплат визначала спеціальна конкурсна комісія з питань освіти та науки після подання кандидатур від кожної школи з числа найкращих учнів . 



  Ми дякуємо Крутюку С.І., який сприяє підтримці талановитої молоді, і гадаємо, що в найближчому майбутньому буде передбачена виплата грошової винагороди випускникам шкіл Дальницької громади за високі досягнення в навчанні за результатами ЗНО.



Комментариев нет:

Отправить комментарий