пятница, 25 января 2019 г.

Лікувальна фізкультура-потреба часу

     Учитель фізичної культури Коломійчук А.Ю. головною метою своїх уроків ставить профілактику такого захворювання,  як плоскостопість. 




    Лікарі стверджують, що плоскостопість-захворювання генетичне, але його можна попередити. Саме це і намагається робити  Анна Юріївна. 
   

    Так, на одному з уроків у   2 класі вона запропонувала систему вправ зі спортивними палками. Дітям необхідно було пройтися по ним уздовж та впоперек.


  Деякі з учнів зазнавали неприємних відчуттів. Це означає, що в діток, можливо, уже є певні проблеми, які можуть спровокувати в майбутньому захворювання.Учитель додала ходьбу на носочках, на п'ятках, на зовнішній та внутрішній сторонах стопи.


  Виконання вправ у колі однокласників приносить дітям велике задоволення. А завдання, виконані в ігровій формі, не втомлюють, підсилюють інтерес до навчального предмета. 






   Анна Юріївна не байдужа до здоров'я дітей. Адже знає просту істину: "Набагато легше уникнути хвороби, ніж витрачати сили на лікування". Тому до кожного уроку ставить мету: проведення профілактики певних захворювань. 

P.S. Хочеться подякувати колезі, яка не лише виховує та навчає дітей, але й дбає про їхнє  здоров'я.Тому уроки та рекомендації вчителя є дуже цінними й потрібними як для дітей, так і для їхніх батьків.









Комментариев нет:

Отправить комментарий