среда, 23 января 2019 г.

Особливий День Соборності

         Живий ланцюг,  флешмоб, сині й жовті кульки в небі, прапорці...Так яскраво й патріотично відзначили День Соборності України в нашій школі.
   На подвір'ї майорів величезний прапор України  та в унісон з ним тріпотіли десятки маленьких прапорців. Учні початкових класів створили живий "Ланцюг єдності", який мав за мету продемонструвати та символізувати  зміст цього свята. Маленькі діти, можливо, ще до кінця не розуміють важливості поняття "об'єднання", яке у всі часи було нетривким. Проте кожен з них  відчув плече один одного, тепло подиху товариша, що стояв поруч, і це дарувало відчуття радості. 










       А святковий флешмоб "Україна-єдина!" ще більше підсилив ці емоції.



       Із вікон школи на початківців дивилися десятки очей. То старші учні спостерігали за дійством, підтримували малих аплодисментами.
                   Акцію, яку розпочала початкова школа, підхопили учні середньої школи. Вони вирішили створити фотографію на фоні тематичної виставки "День Соборності", яку оформила учениця 11 класу Блащук М. під керівництвом учителя  історії Каліщук О.О. , й відіслати світлину нашим воїнам. Так хочеться, щоб бійці знали, що діти Дальницької школи чекають миру в Україні й мріють про відновлення втраченої єдності.



   Для учнів 5-7 класів у коридорі школи протягом дня Каліщук О.О. та Буділовська Т.Д. демонстрували відеоролики. Переглядаючи їх, діти переконалися - для боротьби за свої національні інтереси вкрай важлива територіальна єдність. 


  Тематичну лінійку, яку підготували Каліщук О.О. та Буділовська Т.Д., провели для учнів 8-11 класів.  Ведучі Волонтір Н. та Савельєва С. коротко розповіли про  історичні події, які стали основою для відродження соборної демократичної України.  






    А хореографічний ансамбль "Вікторія" виконав патріотичну композицію "Єдина Україна".








     Під час лінійки привітали хлопців 9-10 класів, переможців обласної олімпіади з технічної праці, та Волонтір Ніну, учасницю обласної олімпіади з математики. І це було дуже доречно. Адже ці діти є справжніми патріотами нашої держави: їхня наполеглива праця, успіхи  - це слава і гордість  не тільки   рідної Дальницької  школи, а й усієї України. 



    Бібліотекар школи Бліняєва Ю.І. підготувала до свята інформаційний стенд. А малюнок на асфальті, який виконали учениці 8-Б класу Забурянна К. та Машинець В., привертав увагу перехожих та нагадував про сьогоднішню подію. 




    Ми задоволені: свято об'єднало всю школу. А   незабутніми  відчуттями тепла, радості й щастя, що відчули діти у цей день, вони обов'язково поділяться зі  своїм рідними та друзями. Отож,  "Ланцюг єдності", який створили діти на початку дня, став нескінченним...  
   Хочеться подякувати заступнику директора з виховної роботи  Власовій В.О., яка організувала цей незабутній день, що сприяв  формуванню національної свідомості та вихованню почуття патріотизму в  учнів  нашої школи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий