вторник, 22 января 2019 г.

Розвиваємо читацькі інтереси

    Коли переглядаєш фото дітей, що взяли участь у Бібліотечному фестивалі "Казка, прочитана з сім'єю", стає зрозуміло, що справа, яку дитина робить разом зі своїми батьками, приносить  їй особливе задоволення. Адже матуся чи тато підкажуть і допоможуть правильно зобразити настрій дідуся з казки "Солом 'яний бичок" чи грайливого Колобка, який навіть не здогадується про небезпеку, сидячи на носі Лисиці. Та що казати, погляньте самі...


   Навчальний тиждень у Дальницькій школі розпочався з прикрашання фойє дитячими ілюстраціями до казок. Організатор Бібліотечного фестивалю, Бліняєва Ю.І., вирішила розмістити малюнки, які діти створювали разом зі своїми батьками за прочитаною казкою, на видному місці. Класні керівники початкових класів попіклувалися, щоб кожна дитина взяла участь у фестивалі. Адже їм дуже хотілося побачити щасливі очі дітей, які знайдуть на виставці свій малюнок і переконаються у його цінності й красі. 
   І, здається, дорослим це вдалося: очі дітей світяться радістю й захопленням.









   Хочеться подякувати Юлії Іванівні, яка допомогла дітям підібрати тексти казок для  сімейного прочитання. Своєю діяльністю вона сприяє вихованню активних читачів, які здатні робити усвідомлений вибір, бути самостійними, а, отже, успішними в майбутньому.  



Комментариев нет:

Отправить комментарий