пятница, 18 января 2019 г.

Засідання учнівської ради

     Ми багато пишемо у своєму блозі про роботу вчителів, про труднощі, які доводиться долати під час  навчального процесу. Проте цікаво дізнатися: а чим живуть сьогодні учні нашої школи, які проблеми вирішують, про що мріють.


   17 січня відбулось заплановане засідання учнівської ради, яке проводила президент школи Абрамова Вероніка,  за участю представників активів від кожного класу. Вероніка розпочала засідання зі звіту про навчально-виховну роботу, що проводилася протягом першого семестру. Готуючись до промови, вона переглянула  матеріали блогу за вересень - грудень. З великим захопленням й гордістю президент повідомила, що  було проведено понад шістдесят різноманітних й змістовних заходів.


   А у Ніни Волонтір виникла геніальна ідея: створити  відеоролик про  ці незабутні моменти шкільного життя. Ідею підтримали із задоволенням.


      А далі розглянули питання, що стосувались відвідування та успішності учнів школи. Свої думки щодо цих проблем висловили Каланчук В., Сізова С., Дволітко А. Вони запропонували досить  цікаві підходи до вирішення таких болючих питань.


 Зокрема, запропонували в кожному класі зробити стенд успішності учнів класу, зобразивши на ньому здобутки кожного, що демонструватиме, який навчальний предмет кожен учень опанував найкраще і в якій галузі  школа чекає перемог від кожного.


   А учнів, які погано відвідують школу, активно залучати до виконання відповідальних завдань. Наприклад, до  організації й проведення вечора відпочинку до Дня закоханих. Адже провести вирішили його у вигляді гри "Кохання з першого погляду" й запросити до себе в гості роксоланівських хлопчаків у ролі учасників програми. Тому справ дуже багато!


    Швидко пролетів час засідання. Задоволеними й окриленими повернулися активісти до своїх класів. А   у нашому блозі  ми висвітлюватимемо   результати, яких досягли  у вирішенні  проблем, що порушували на першому у цьому році учнівському засіданні.











Комментариев нет:

Отправить комментарий