пятница, 4 января 2019 г.

Льодова ковзанка-ось де можна отримати гарний настрій!

      Учні п'ятого класу Дальницької школи точно знають, як весело та з користю для здоров'я провести зимові канікули! Початок нового року нас порадував чудовою погодою. Тому 03 січня п'ятикласники відвідали найкраще місце для активного відпочинку людей будь-якого віку й статусу. Льодова ковзанка - місце зустрічі маленьких і дорослих, початківців і досвідчених фігуристів, хокеїстів, ковзанярів - усіх, хто отримує задоволення від катання на ковзанах!


    А катання в колі однокласників та ще й з класним керівником робить такий відпочинок  веселим, душевним й незабутнім.
    Досвідчені ковзанярі радять: перший раз на лід одному краще не виходити. Та Анні Юріївні пощастило: поруч з нею були її вихованці, які гарно катаються. Вони, як справжні тренери, розказували  їй про основні прийоми утримання рівноваги, допомагали освоїти техніку катання. Можна було взяти напрокат помічника: кумедну фігурку з ручками для тих, хто невпевнено почував себе на льоду. Але Анна Юріївна виявила справжню мужність: довірилась своїм інструкторам і сміливо стала на лід!


А спеціальний пінгвін-помічник допоміг швидше  освоїти техніку катання її маленькому синочкові. Крім цього, катання з кумедною тваринкою принесло малюкові особливе задоволення.



    Приємна атмосфера, весела музика, зручні ковзани, погодинне оновлення льоду- усе це сприяло зануренню в   справжню снігову казку й отриманню чудового настрою!


















  

Комментариев нет:

Отправить комментарий