понедельник, 31 декабря 2018 г.

Новорічна святкова нарада

    29 грудня в Дальницькій школі відбулися збори трудового колективу, приводом  для яких  стало свято - Новий рік. 



   Як відомо, коли старий рік добігає до свого кінця, прийнято підводити підсумки, зокрема і творчих здобутків. Тому  вирішено було провести невеличку вітальну програму, під час якої згадали найяскравіші моменти року, що минає.
   Спочатку переглянули відеонарізку заходів, що проходили протягом року в школі. Посміялись від душі, згадуючи приємні моменти шкільного життя. А потім був проведений конкурс: учасникам необхідно було згадати найпомітніші події, що відбулися у році, який минає. Переможцем стала Гаврилюк Л.О. І це не дивно, адже вона є редактором блогу, і через її серце та перо проходять усі яскраві моменти шкільного життя. Крім цього, Лілія Олександрівна зачитала листи Святому Миколаю, які писали п'ятикласники на  уроці української мови. Щирість і мудрість дітей змусила замислитись дорослих. Діти просили  не цукерки чи іграшки, а миру для всієї України, дякували батькам за все, що вони мають, згадували про доброчинність. Сподіваємось, що протягом зими здійсниться ще одне дитяче бажання - вони так хочуть снігу!
    За гарну роботу, як відомо, Дід Мороз дарує кожному подарунки. У цьому році роль щедрого Діда Мороза бездоганно зіграла голова профкому- Бліняєва Ю.І. Вона кожному подарувала набір для виготовлення новорічного печива.  А Крутюк С.І. попіклувався про солодощі (всі отримали пакунки з цукерками).
    Вже стало традицією у Старому році визначати свої очікування на Новий рік. Усі витягли папірці, на яких були написані побажання та передбачення  на наступний рік. Приємно, що усіх чекає  кохання, добробут, подорожі і гарний настрій.
    Ще одним подарунком для всіх стало запрошення на новорічну виставу для жителів села-"Буратіно".










    P.S. Кожного разу після заходів такого формату я переконуюся, що заради таких моментів, коли ти бачиш результат своєї роботи, радість в очах колег, хочеться жити й творити у школі.
Цісар Н.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий