четверг, 20 декабря 2018 г.

Благодійний ярмарок

  Справжнім калейдоскопом розваг став  День Святого Миколая для учнів Дальницької школи. Учні 1-4 класів отримали до свята традиційні солодкі подарунки від Дальницької сільської ради, а також запрошення на перегляд цікавого новорічного мультфільму в Дальницькому будинку культури. За таку турботу ми вдячні голові Дальницької об'єднаної територіальної громади Крутюку Сергію Івановичу та його команді.
 У  школі відбувся щорічний ярмарок. Мета даного заходу в цьому році -  зібрати кошти для створення зони відпочинку для дітей.



   Ярмарок відкрив Святий Миколай, який привітав усіх зі святом, побажав щирої радості, приємних сюрпризів, чарівних чудес, оптимізму в душі, доброго здоров'я і приголомшливих ідей, люблячої родини й справжнього щастя.
    Під час заходу водилися хороводи,  звучали новорічні пісні, які нагадували всім про початок перших приготувань до Нового року. 
    Крім цього, діти мали змогу купити якісну домашню випічку: свіжі рогалики, пиріжки, молочне желе, тістечка, трав'яний чай. Кожен міг знайти собі смаколики по душі. 






   Хочеться подякувати батькам наших дітей, які знайшли час  й забезпечили школу кондитерськими шедеврами, та родинам, які надали дітям можливість їх купувати.





























  P.S. Готувати солодощі на ярмарок - справа кропітка. Треба у свій виріб вкласти душу, інколи недоспати. Та емоції, які отримували діти від продажу своєї продукції, вартують того. Очі дітей сяяли, вони весело торгувались, рекламували якість свого товару. 
 Отже, ярмарок допомагає нашим дітям навчитися спілкуватися з людьми, а також гарно рахувати. Один яскравий захід реалізував комунікативну, підприємницьку та математичну компетентності-важливі аспекти сучасної освіти. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий