вторник, 18 декабря 2018 г.

Готуємося до зустрічі Святого Миколая

   Дальницька школа готується до Свята Миколая, до зустрічі гостей. Адже 19 грудня має відбутися традиційний  ярмарок, який, крім батьків, дітей, учителів, відвідують і працівники сільської ради, і пошти, і магазинів. Отож,  впорядковуємо територію, робимо експозиції в коридорі, щоб створити святковий передноворічний настрій у школі та для наших гостей.



 Увесь тиждень у школі працювала "Майстерня Діда Мороза" (гурток декоративно-прикладного мистецтва під керівництвом Бліняєвої Ю.І.). Діти виготовляли новорічні прикраси на ялинку: кумедних жабок, свинок, ляльок-мотанок. Цими іграшками прикрасили ялинки у фойє школи.
   Планується, що свій святковий тур Святий Миколай розпочне з Будинку культури. Саме там він буде чекати малечу о 12 годині дня. Чудотворець запалить головну ялинку с.Дальник, розважить малечу, привітає дітей солодкими подарунками.



   Дуже хочеться, щоб цей день для усіх став прекрасним кінцем старого року та гарним початком року, що крокує.


P.S. Організація освітнього простору має велике значення у вихованні дітей. Учні, дивлячись на школу, яка зафарбовується у кольори Нового року, навчаються  прикрашати оселю, переймають усі секрети декорування приміщення від своїх наставників. І це прекрасно! Повертаючись додому окриленим, кожен обов'язково створить те саме у своєму помешканні. А це означає, що збільшиться кількість щасливих  сімей. 
  Так ми навчаємо дітей  творити добро та гарний настрій іншим.










    




Комментариев нет:

Отправить комментарий