понедельник, 31 декабря 2018 г.

Новорічний ранок "Алі-баба і сорок розбійників"

            Свято Нового року в Дальницькій школі чекають з нетерпінням. Ретельно готуються до нього не лише учні, але й вчителі та батьки. Усі піклуються про те, щоб створити гарний настрій, святкові костюми, подарунки й різноманітні та оригінальні вітальні номери. 
     27-28 грудня для учнів 1-7 класів був організований перегляд новорічної казки "Алі-баба і сорок розбійників". Вистава проходила у святково вбраній зоні відпочинку, яку прикрасив одинадцятий клас гирляндами, декораціями і, звичайно, ялинкою, яка милувала око і була окрасою усіх новорічних свят.















    Талановиті діти нашої школи, вчителі, батьки в цей день перевтілилися в ролі героїв вистави: розбійників, красунь, Алі-бабу, чарівника, фею тощо. Захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємних емоцій артистам і глядачам.  Усім хотілося одного: зуміти зберегти в серцях кожного віру в чудеса. І це вдалося!!!
     Під час вистави головний герой казки Алі-баба разом з чарівником робили все для того, щоб до дітей прийшов Дід Мороз зі Снігуронькою. Їм у цьому допомагали діти, батьки, герої улюблених мультфільмів. Навіть розбійникам не вдалося зіпсувати свято. Дід Мороз і Снігорунька таки  прийшли до дітей  й принесли подарунки, зарядили всіх своїми танцями і створили чудо: усім роздали холодні, солодкі бурульки. 
    Діти отримали багато  незабутніх вражень та позитивних емоцій, деякі  розкрили невідомі досі   таланти під час своїх виступів. 
Сподіваємося, що цей святковий настрій залишиться у них надовго! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий