суббота, 8 декабря 2018 г.

Акція до Дня Збройних сил України


       Військово-патріотичне виховання  передбачає вироблення високого ідеалу служіння своєму народові, готовності до трудового та героїчного подвигу в ім'я процвітання нашої держави. Воно покликане формувати громадянина-патріота, виробляти в нього глибоке розуміння громадянського обов'язку, готовність у будь-який час стати на захист Батьківщини, оволодівати військовими й військово-технічними знаннями, спонукати до фізичного самовдосконалення, а також вивчати бойові традиції та героїчні сторінки історії українського народу, його Збройних Сил. Тому цей напрямок у вихованні сучасних школярів є одним з пріоритетних.
                              


    Учні та вчителі  Дальницької загальноосвітньої школи також не стоять осторонь цього питання . Систематично проводяться  змагання з військово-прикладних видів спорту, учні беруть активну участь у грі «Джура», проводяться уроки мужності, у школі працює музей бойової слави «Нас вибрав час» (кер.Каліщук О.О.).
   Вже звичними стали  благодійні акції на підтримку військових, що захищають нашу країну на Сході. Вони проходять  у багатьох українських школах й  мають на меті   формування почуття патріотизму в школярів, самовідданості, активної громадянської позиції, особистої відповідальності  за долю та єдність країни, посилення суспільної згуртованості громадян  України на основі загальнолюдських цінностей і національних традицій.
   Ми також   активно долучаємось  до цієї діяльності. Так, нещодавно  на уроках трудового навчання учні 7 класу виготовили традиційні українські обереги -  підкови   (кл.кер.Бліняєва Н.Г . та Каліщук О.О.), дівчатка 8-х класів зробили символічні  синьо-жовті сердечка  (кл.кер.Кушнір А.А.,  Власова В.О.), учні 4 класу (кер.Терновенко Т.Я .) написали листа воїнам та намалювали малюнки ,  учні 5-х класів (кл.кер. Коломійчук А.Ю. та Надвоцька М.В.), написали колективну листівку-побажання. Завдяки вчителю  трудового навчання (Бліняєвій Ю.І.) ці  вироби були виготовлені охайно та якісно. 






Усі подарунки разом зі смаколиками та теплими речами  ми відправили  у   місто Часів Яр Бахмутського району Донецької області.  Хочеться додати , що  наші добрі стосунки  з  військовими   продовжуються, і ми й надалі будемо їх підтримувати.
 Власова В.О., 
заступник директора з виховної роботи .

Комментариев нет:

Отправить комментарий