вторник, 4 декабря 2018 г.

Житття на продаж


2 грудня відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства



    Торгі́вля людьми́ — протизаконна торгівля людьми в цілях комерційної сексуальної експлуатації або примусової праці: це сучасна форма рабства. Ця діяльність є найшвидше зростаючою кримінальною діяльністю у світі і пов'язана з незаконною торгівлею зброєю, як другою за величиною після торгівлі   наркотиками.
      Торгівля людьми є злочином проти людства. Вона включає акт вербування, перевезення, передачі, приховування або одержання людини за допомогою застосування сили, примусу або іншими засобами, з метою її експлуатації. Щороку тисячі чоловіків, жінок і дітей потрапляють до рук торгівців людьми, в їхніх власних країнах і за кордоном.
    Для того,  щоб  виявити рівень поінформованості учнів щодо проблеми торгівлі людьми,   сформувати уявлення про суть торгівлі людьми,  з’ясувати причини торгівлі людьми,   ознайомити учнів з різними формами торгівлі людьми соціальний педагог,  Пиріг Наталя Богданівна,  провела такі заходи:
- перегляд  та обговорення  відеофільмів  «Станція призначення – Життя» для учнів 7 класу , «Житття на продаж» для учнів 8 кл.



- перегляд соціальної реклами «Рабство.Торгівля людьми в Україні», «Правда про торгівлю людьми»;
- випущено інформаційний вісник «Людина не товар!».





Комментариев нет:

Отправить комментарий