понедельник, 31 декабря 2018 г.

"Новорічний вогник" для жителів сіл Дальницької громади

     І знову казка... 29 грудня жителі  сіл Дальницької територіальної громади, запрошені на "Новорічний вогник", опинились у світі героїв такої знайомої з дитинства казки "Буратіно". Свято проходило в затишному залі Дальницького Будинку культури.


          Усі глядачі неначе знову побували у країні дитинства, де на них чекали  Буратіно, Папа Карло, Дуремар, Черепаха Тортилла, Мальвіна, П'єро, Лиса Аліса та Кіт Базиліо, Карабас- Барабас, ляльки театру Карабаса -Барабаса та інші герої казки. А протягом вистави лунали веселі новорічні пісні від Сердюченко В., Пацар Н., Сізової С., Савельєвої С., Шапошнікова Д., Буділовської Т.Д., Цісар Н.В.
    Святковий настрій створювали чудово прикрашений зал та красуня-ялинка. Теплі вітальні слова прозвучали з уст секретаря Дальницької сільської ради          Кудринської Ж.Б. Прикрим було те, що дуже мало глядачів прийшло на виставу. 
   






P.S. Переглянувши цю диво-казку, розумієш: недаремно  так довго світяться вікна зимовими вечорами в Дальницькому Будинку культури. У теплому приміщенні проводить репетиції зі своїми вихованцями (хореографічними колективами "Вікторія" та "Дівчата") Мухіна Н.В. До того ж сама дбає про костюми для своїх артистів. Не перестаєш дивуватися творчому запалу цієї дівчини, яка чотири рази на тиждень долає відстань Білгород-Дністровський-Дальник для того, щоб подарувати людям щастя. У 2019 році  бажаємо Наталі Володимирівні та її колективу вибороти право на почесне звання "Зразковий художній колектив".
Цісар Н.В.

2 комментария:

  1. Молодці!Уся культура в селах завжди трималась на ентузіастах!

    ОтветитьУдалить
  2. Приємно чути,що вчителі і є ці ентузіасти!

    ОтветитьУдалить