вторник, 18 декабря 2018 г.

Неочікуваний подарунок

 

     Ми радіємо, що напередодні дня Святого Миколая отримали комп'ютерний комплекс та мультимедійне устаткування для дистаційного навчання, які вирішили розмістити в приміщенні старшої школи.

                      

          Впровадження у  заклади освіти дистаційного навчання на сьогодні визнане одним із пріоритетих напрямів програми модернізації загальноосвітньої школи, що сприяє створенню умов, необхідних для досягнення нової сучасної якості освіти учнів, а також отримання можливості неперервного підвищення кваліфікації та професійної компетентності педагогів. Завдяки комплексу ми зможемо поширювати інформаційно-комунікативні техології, використовувати їх новітні засоби.
           Крім цього, ми отримали можливість створити комп'ютерний клас у початковій школі. Як відомо, ключ до якісного навчання - це наявність комп'ютерів у класах, починаючи з початкової школи. Тепер у вихованців Нової української школи є всі умови для отримання якісної освіти.

    Дякуємо  Департаменту освіти і науки Одеської обласної адміністрації, голові  Дальницької сільської ради Крутюку С.І., начальнику відділу освіти, науки , молодіжної політики та спорту Дальницької сільської ради Балан С.Г., які сприяли створенню в нашій школі сучасного освітнього середовища.



1 комментарий: