среда, 12 декабря 2018 г.

Найсвятковіша природоохоронна акція

     У школі пройшов шкільний етап природоохоронної акції "Ялинка". Мета акції – запропонувати громадянам України відмовитися від передноворічного винищення хвойних дерев та показати шкідливі наслідки.
 Роботи школярів були представлені в 2-х номінаціях: "Новорічна композиція", "Український сувенір". Найактивнішими учасниками стали учні початкових класів, які з допомогою батьків виготовили вироби з тканини, паперу, деревини та іншого підручного матеріалу.



   Оцінювати новорічні сувеніри членам журі було нелегко, адже кожна ялинка  виглядала креативно, а, як відомо, робота, в яку людина вклала часточку своєї душі, оцінюється максимальним балом. Тому усі вироби отримали високі бали.  
   Проте для участі в районному етапі відібрали роботи, які відповідали усім вимогам акції: перевага віддається роботам, виготовленим з природного матеріалу, з використанням народних традицій  та символіки декоративно-прикладного мистецтва.


.








Дякуємо в першу чергу  батькам, які допомогли діточкам нашої школи стати учасниками такої важливої справи, як збереження зелених насаджень.


Комментариев нет:

Отправить комментарий