пятница, 21 декабря 2018 г.

Про приємні сюрпризи

  Неочікуваний подарунок на Свято Миколая отримали учні нашої школи від                             сім'ї Харьковенків -  гру "Настільний футбол". Цей сюрприз є дуже доречним. По-перше, це прекрасне поповнення для нашої зони відпочинку, яку ми плідно створюємо власними силами з допомогою дітей, батьків, педагогічного колективу та технічного персоналу школи. По-друге, це унікальна альтернатива мобільним телефонам, за якими зігнутими усі перерви сидять деякі учні. Вони тепер перші біля футболу! Адже це теж гра, але не віртуальна, а активна, здатна створити атмосферу запеклої боротьби між двома командами.  Діти веселі, сповнені живих емоцій, їх переповнює адреналін!


  Вони вправно оволодівають фігурками-футболістами, які встановлені на штангах. Кожен намагається забити м'яч у ворота противника. Одночасно можуть грати до чотирьох чоловік. А глядачі довкола теж не сумують, кожен вболіває за друзів, однокласників - ось де шквал емоцій!
   Вже з'явилася цікава ідея організувати турнір на кращого гравця з настільного футболу. 
  Дякуємо людям, які не байдужі до здоров'я  дітей та розуміють, як заповнити вільний час учнів у школі. Ми пишаємося нашими батьками!!!














Комментариев нет:

Отправить комментарий