понедельник, 3 декабря 2018 г.

Захід, що змусив заплакати всіх

    До Міжнародного дня людей з інвалідністю

 Автобус з артистами вирушав  від воріт  Барабойського інвалідного будинку-інтернату. У всіх на очах були сльози, мешканці інтернату бігли за автобусом і махали руками, вигукуючи: "Приїжджайте ще!!! Ми вас будемо чекати!!!"
  Кожен рік наша школа до Міжнародного дня людей з інвалідністю організовує виїзний концерт. Цей рік не став винятком. Нас зустріли наші добрі знайомі. Ми були вражені, що нас завжди чекають і  навіть пам'ятають по іменам. Щирі посмішки людей, обділених долею, їхні  теплі обійми розчулили всіх. 
 «Нести світу Добро, Красу і Мир!» - саме під таким гаслом відбувся традиційний концерт, підготовлений учнями, учителями та батьками Дальницької школи. Пацар Н., Сізова С., Гущина А., дует вчителів під керівництвом Буділовської Т.Д. зачарували усіх своїм співом. Танцювальні колективи "Вікторія" та "Дівчата" (кер.Мухіна Н.В.) змусили  глядачів підвестися і стати  у запальний танок. Щирі аплодисменти не вщухали. Глядачі вимагали повтору номерів.













    Виступати артистам було дуже легко, адже гучні оплески, вигуки "Браво!" додавали  впевненості, енергетичного запалу й радості. 
    Зраділи мешканці інтернату подарункам, які приготували для них Войтишина Т. та учні Дальницької школи. Це був необхідний одяг та солодощі.



  Зі словами щирої подяки звернулася до нас завідуюча культмасовою роботою, пані  Раїса Абабіна.



  
Р.s. Кожного разу, коли ми перебуваємо у Барабойському будинку-інтернаті, наші серця наповнюються добром, радістю, енергією, яку дарують мешканці закладу. Так хочеться, щоб хоча б десята частина тепла, яке випромінюють ці люди, передалася нашому (не завжди милосердному) суспільству. Тоді світ засяяв би  яскравими фарбами. 
   До автобуса нас супроводжувала жіночка, яка  весь час намагалася розповісти про найрідніше- свою родину. І ми зрозуміли, що які б умови не створювалися в інтернаті,  замінити батьківське тепло, родинний затишок не здатен ніхто й ніщо. 
  Наш концерт відновив у пам'яті цих людей їхні найдорожчі спогади про сім'ю та дозволив відчути незабутні емоції, яких  їм так не вистачає.

Комментариев нет:

Отправить комментарий