среда, 12 декабря 2018 г.

Розпочався тиждень правових знань

   10 грудня у світі відзначають День прав людини. Тому вчитель правознавства, Каліщук О.О.,  розробила план проведення правознавчого тижня в школі. Заходи, заплановані вчителем, мають за мету переконати дітей у важливості понять свобода, безпека й честь  по відношенню один до одного.


  Постійні читачі нашого блогу знають, що ми є учасниками програми "Healthy schools: заради здорових і радісних дітей", яка проходить за трьома напрямками: розвитку фізичної активності, здорового харчування й організації простору. Ми вирішили проекспериментувати й провести тиждень права за аналогічною структурою. 
   Почали з організації навчального простору. Ольга Олександрівна підібрала електронну добірку цікавих відеороликів, а Буділовська Т.Д., педагог-організатор, організувала їх перегляд. Ми помітили, що діти, не зважаючи на те, що полюбляють побігати під час перерв, зацікавилися інформацією, що демонструвалася на екрані. Вони переконувалися, що знання правових відносин допоможе їм не розгубится у складних життєвих ситуаціях.
  Чекаємо з нетерпінням наступних заходів.



.

Комментариев нет:

Отправить комментарий