суббота, 26 января 2019 г.

Поїдь у боулінг-відчуй себе студентом!!!

      Щасливі, задоволені, радісні, захоплені... Як ви думаєте, про кого йде мова? Не повірите, але саме такими були вчителі Дальницької школи, коли у п'ятницю, 25 січня, поверталися ввечері  з боулінгу, не дивлячись на те, що позаду був черговий важкий робочий тиждень. Дату для поїздки обрали не випадкову. Саме у Тетянин день, у День студента, найчастіше згадуєш свої веселі, безтурботні студентські роки...


   Незважаючи на те, що боулінг у м.Чорноморськ   є не найбільшим і не найкращим, та ще й не всі заброньовані доріжки працювали, це не зіпсувало нам настрою. Ми зуміли собі влаштувати гарне свято. Адже наш  настрій - це те, що створюємо ми самі. А нам було весело!




   Деякі були в боулінгу вперше. Але увійшли в гру активно, азартно  й дуже успішно.  Чого варті тільки чотири страйки Петрушиної Світлани Станіславівни, яка взагалі вперше в руках тримала м'яч для гри в боулінг! 



   Вражала  майстерність наших гравців (кожен миттєво виробив свою техніку гри!), уміння зосередитися та розрахувати свої сили, терпіння, наполегливість, ну і,звичайно, бажання бути успішними. Та це й не дивно: ми, вчителі, швидко засвоюємо все нове, такими профі нас роблять наші невгамовні діти, які просто вимагають від вчителя йти в ногу з часом і володіти саме такими якостями. А ще обов'язково треба  власним прикладом доводити  учням, що активний  фізичний відпочинок - це один із кроків до відновлення моральних сил та підтримка фізичного здоров'я.
   
  















   P.S. Я зрозуміла, що  гра в боулінг є універсальною. Вона об'єднує людей різних за віком, за професією. На доріжці я не розрізняла вік моїх колег! 
У зручному спортивному одязі й  взутті, у стильних житомирських носках (їх, до речі, видають безкоштовно), усі вони виглядали  студентами, які вирішили розважитись на канікулах, склавши сесію.

     Мої статистичні дослідження:
            учитель математики Петрушина С.С., медсестра Сіянова С.І., прибиральниця Передєрєєва Т.О.
  • найкраще вибивають страйки;
  • здійснюють найкращий розрахунок;
  •  є найкращими прогнозистами у грі.
  Висновки з дослідження: перед тим, як збиратися до боулінгу, не радимо робити манікюр. Він може зашкодити стати зірками !!!
Цісар Н.В., директор школи.

























  


Комментариев нет:

Отправить комментарий