пятница, 25 января 2019 г.

Новий формат шкільних стендів

   Переглядаючи новини на каналах українського телебачення, дивуєшся масштабності та  швидкості поширення грипу та його наслідкам. Постає питання: як лікарям вдається визначити початок і кінець епідеміологічного порогу? Чому не придумали способи, крім вакцинації, які б не дали можливості його поширення серед людей?
    Ми вирішили спробувати не дати шансів розвинутися цій небезпечній хворобі в нашій школі шляхом посилення інформованості  учнів, педагогів, технічних працівників.  Було вирішено створити мобільний стенд.




Учням необхідно було виготовити  за рецептом, що пропонувався, різні види лікарських настоянок, чаїв, сумішей, які підвищують імунітет, допомагають позбутися нежитю, кашлю тощо.
    Під час уроків  основ здоров'я діти перетворювалися в справжніх фармацевтів.






 У банках готували варення  та напій з шипшини й чорниці - вживати для підвищення імунітету. А у пляшках - сироп із шипшини , який можна додавати до чаю.






   А ванна наповнювалась лікарськими рослинами, що робили процедуру прийняття ванни  лікувальною.


 Діти помітили, що для приготування мікстур найчастіше використовувався мед, часник, цибуля, які точно є у кожного вдома. То нехай ці продукти стануть головними на вашому столі.

  Гадаємо, що наша ідея щодо мобільної інформаційної дошки сподобається ще комусь. 











1 комментарий: