суббота, 5 января 2019 г.

Одеський цирк-світ чудес та незабутніх вражень!

    Мабуть, цирк люблять усі. Діти, звичайно, від нього завжди в захваті. Тому 03 січня учні Дальницької школи відвідали Одеський державний цирк. Скажемо по секрету, що й дорослі, які супроводжували їх, були не менше задоволені  цирковою виставою, яку побачили. 


   Зміна світла на цирковій арені (від тьмяного до  яскравого кольорового), чудові  декорації, талановиті артисти, розумні дресировані тварини, надскладні трюки й неймовірні номери, чарівна музика... Тільки в цирку зустрінеш таку  феєрію, яка полонить і дорослих, і малих. А вистава, яку переглянули наші другокласники, була ще й інтелектуально-пізнавальною. Діти пережили  різноманітні  емоції й почуття, які дуже позитивно вплинули на їхній психологічний стан та розвиток.
    











P.S. Велику подяку висловили батьки Руссу Н.І., яка запропонувала своїм маленьким вихованцям поїхати в цирк. Батьки дружно підтримали цю чудову ідею. Діти повернулися
враженими, з піднесеним настроєм,а це найбільше щастя для Надії Іванівни. 
Я випадково зустрілася з вчителькою після поїздки. Вона була на сьомому небі від щастя. А ще розповіла про водія Віктора, який доставив дітей до м.Одеси. За її словами, такої уважної людини вона давно не зустрічала. На своєму досвіді знає, що це дуже важливо для будь-якої подорожі: яким транспортом везти дітей, хто їх везтиме. Якщо ви плануєте відрядження зі своїми вихованцями, звертайтеся до водія Віктора за тел.: 098 233 40 53.

Цісар Н.В.

  

Комментариев нет:

Отправить комментарий