понедельник, 28 января 2019 г.

Набираємося вітамінів!

    Усім відомо, що  хвороби дорослих дуже часто мають коріння з дитячих років. Не є секретом також і те, що з дитинства треба дбати про зміцнення імунітету, оскільки він є  захисною реакцією організму, що допомагає  справлятися з різними захворюваннями.  Про це знає й голова Дальницької сільської ради Крутюк С.І. І не тільки знає, а ще й дбає про те, щоб діти  нашої школи мали можливість щодня їсти свіжі фрукти, оскільки в зимово-весняний період саме вони є джерелом поповнення організму вітамінами.  


    Повноцінне харчування дітей  у нашій шкільній їдальні є пріоритетним питанням. Страви, які пропонують дітям, виглядають апетитно, вони поживні й корисні. Гречка з натуральною  ковбаскою з яловичини, сік, сир, масло,  фруктове асорті -це обід, який можна було купити, наприклад, сьогодні. 


  Ми чуємо лише позитивні відгуки про роботу наших кухарів: Кушніренко Н., Касьян В.            та Липки О. Щодня з самого ранку  мудрують ці жіночки, продумують, які краще приготувати страви, щоб меню було різноманітним.





    Дорослі, що дбають про харчування дітей у нашій школі, пам'ятають завжди: однією з важливих запорук гарного здоров'я є їжа. Якщо дитина сита й здорова, вона гарно навчається, заповзято працює, активна й весела. 
 Тож їмо дружно фрукти, радісно посміхаємось та в гарному настрої і сповнені сил готуємось зустрічати весну!












   



Комментариев нет:

Отправить комментарий