воскресенье, 5 декабря 2021 г.

3 грудня - Міжнародний день людей з інвалідністю

 Кожного року в Дальницькому закладі освіти проводяться заходи, присвячені Міжнародному дню людей з інвалідністю . Цей рік не став винятком. 



 Пиріг Н. Б.для  здобувачів освіти 5- 7 класів провела  інформаційні уроки на тему:   " Видатні люди. Можливості-  обмежені,  здібності- безмежні". Діти переглянули та обговорили презентацію. Виконали практичне завдання: спробували  розпізнати монети із закритими очима ,  прочитати надписи шрифтом Брайля на упаковках від ліків, як це роблять люди із вадами зору. Говорили про те, що навіть фізичні вади не можуть перешкодити людині  жити активно, повноцінним життям. Згадали "Золоті правила Милосердя , Доброти  та Толерантності". 

Учнів та учениць 1 та 3  класів чекав урок з елементами гри на тему: "Відкрий серце для добра". Діти виконали вправи "Побажання другу", " Спробуй відгадай",   "Біла ворона", переглянули  та обговорили мультфільм "Подарунок ", виконали руханку "Добре чи погано".  У підсумку всі  погодилися, що люди із вадами здоров'я  можуть бути активними і щасливими, якщо матимуть друзів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий