суббота, 12 февраля 2022 г.

Заходи до Дня безпечного інтернету

Бліняєва С. П. та Гецман Т. І. захопили здобувачів освіти, педагогів, батьків змістовними та важливими заходами, присвяченими безпеці в інтернеті. 



Світлана Петрівна запропонувала колегам взяти участь у Всеукраїнському онлайн-флешмобі освітян:  виконати завдання, переглянути   відеокурси про  приватність і  безпеку в Telegram, TikTok, Instagram та Facebook. 

Вихованці  Дальницького ліцею занурилися у світ ігор та розваг. Учні та учениці 5-6-х класів виконали вправу  "Так чи ні" щодо безпечної поведінки в інтернеті. Семикласники та семикласниці  розгадали кросворд. Для 8 і 11 класів була проведена онлайн- гра, метою якої було з'ясувати  правильність  дій в інтернеті в таких напрямках: приватність, популярність, законність, фінанси. Здобувачі освіти 9-10 класів теж  мали можливість у грі продемонструвати свої знання про  безпечність   під час користування інтернетом.

Гецман Т. І. запропонувала дев'ятикласникам та дев'ятикласницям  при вивченні теми "Комп'ютер у нашому житті"  розповісти про свої  знання  та розробити пам'ятку  "Як не стати мішенню для шахраїв та зловмисників".

Комментариев нет:

Отправить комментарий