вторник, 9 августа 2022 г.

Шановний АБІТУРІЄНТ

 У зв’язку з широким впровадженням в освітній процес Одеського державного екологічного університету сучасних інформаційних технологій і дистанційних методів навчання та заохочення абітурієнтів, що вступають до університету в 2022 році, ректорат Одеського державного екологічного університету прийняв рішення заохотити кращого вступника за кожною спеціальністю, які вступили у 2022 році на 1-й курс бакалавріату на базі повної загальної середньої освіти (незалежно від форми навчання) з найвищими конкурсними балами (але не менше 165).



📌Спеціальність 193 "Геодезія та землеустрій" дозволяє сформувати професійний підхід до створення автоматизованих кадастрових систем.
📎У процесі навчання майбутні фахівці вивчають інформаційні системи та технології, проектування та виконання землевпорядних робіт, які пов’язані з моніторингом земель та землекористуванням.
📍Спеціальності у сфері землеустрою стають більш популярними по причині зростання ринку нерухомості. Спеціалісти є головними учасниками кадастрової, землевпорядної та оціночної діяльності.
📍Також профільні фахівці займаються задачами, пов’язаними з відведенням земельних ділянок організаціям та громадянам під проведення будівництва, проводять видачу документації на право власності. Серед основних задач також слід виділити раціональне використання та охорону земель та проведення експертної оцінки нерухомості та земельних ділянок.

Комментариев нет:

Отправить комментарий