вторник, 3 октября 2023 г.

День людей похилого віку

 

За гарною доброю традицією в перший день жовтня, у День людей похилого віку, учні Дальницького ліцею завітали до людей поважного віку.
С. Дальник. Подружня пара Івасюків, Богдан Дмитрович і Олена Пантеліївна , які проживають разом 59 років. Виховали двох дітей, мають 4 онуків і 2 правнуків. Рецепт їхнього довголіття - любов, повага, турбота одне про одного.
с. Грибівка. Череднюк Галина Василівна, 75 років. З 1965 року і до пенсійного віку працювала в рідному колгоспі свинаркою. Виховала двох дітей, має 4 онуків. Любить смачно готувати для всієї сім’ї і має власні рецепти.
с. Санжійка. Якубовська Віра Михайлівна, 86 років. Працювала прачкою в дитячому садочку. Виховала двох доньок і має 3 онуків. Працьовита, відповідальна, чесна , гарна господиня. Біля її будинку росте багато гарних квітів.
с. Санжійка. Ракоїд Станіслава Адамівна, 80 років. З 1970 року і до пенсійного віку працювала дояркою в колгоспі . Виховала 6 дітей та має багато онуків. Поважна людина у своєму селі, чуйна, добра, працьовита.
с. Грибівка. Попова Галина Іванівна, 70 років. З 1973 року працювала обліковцем на фермі в колгоспі . Виховала двох дітей і має 5 онуків. Добра, ніжна, працьовита.
Дякуємо Буділовській Т.Д. за організацію такої важливої справи. Адже увага для цих людей є дуже важливою й необхідною.


Комментариев нет:

Отправить комментарий