вторник, 5 декабря 2023 г.

Адаптація учнів 1-го класу


Уже чотири місяці, як наші найменші здобувачі освіти звикають до нових умов життя. Період складний як для самих дітей, так і для їхнього класного керівника Зельманчук С.В.
Але, спостерігаючи за ними під час перерв та навчальних занять, бачимо, що вже багато чого знають та вміють наші дівчата та хлопчики.
Перерва для них - це не лише можливість побігати, але й підготуватися до уроку, допомогти вчителю роздати дидактичні матеріали, перевірити свою готовність до роботи.
Світлана Володимирівна застосовує діловий стиль спілкування. Діти для неї - маленькі дорослі особи, з якими можна завести цікаву розмову.
Основою всіх навчальних занять є розвиток комунікативних навичок учнів та учениць: уміння висловлювати свої думки, знаходи зв'язки, доводити свої міркування, порівнювати, співставляти тощо.
Попереду ще багато роботи: навчитися гарно читати, писати, рахувати. Як відомо, кропітка праця - це основа майбутніх перемог. Тож гадаємо, щоденні турботи вчительки знайдуть відгуки в серцях її вихованців й вони віддячать своєму вчителю успішним навчанням.


Комментариев нет:

Отправить комментарий