среда, 6 марта 2024 г.

День відкритих дверей


01 березня Дальницький ліцей зустрічав здобувачів освіти Барабойської та Роксоланівської гімназій, які стоять на порозі вибору закладу освіти для подальшого навчання.
Під час зустрічі гості ознайомились із життям ліцею та досягненнями педагогічного й учнівського колективів.
Присутні мали можливість переконатися в тому, що освітнє середовище нашого закладу є безпечним. Це і створені умови для навчання та праці, і комфортна міжособистісна взаємодія, що сприяє позитивному емоційному стану учнів, педагогів і батьків.
Сучасне футбольне поле зі штучним покриттям, кабінет робототехніки, мультимедійні лабораторії з біології, хімії, фізики, дослідницька ділянка( теплиця), кабінет безпеки, музей військово - патріотичної тематики роблять заклад унікальним. Крім цього, в ліцеї розвивається мережева освіта. Заключено договір з ДНЗ "Одеський центр професійно-технічної освіти" , на базі якого учні та учениці 10-11 класів здобувають професійну освіту за спеціальностями "Кухарська справа" та "Елементи імідж-дизайну".
Маємо надію, що першого вересня всі присутні сьогодні здобувачі освіти завітають до нашого закладу для того, щоб провести незабутні, змістовні два роки підготовки до серйозного дорослого життя.



Комментариев нет:

Отправить комментарий