пятница, 14 июня 2024 г.

Продовжуємо працювати творчо з майстринею


Карлійчук Людмила, волонтерка Червоного Хреста, сьогодні запропонувала дітям змайструвати черепах з горіхів. Дивовижно, як з простих матеріалів вдалось створити кумедних тваринок. Спостерігаючи за діяльністю Людмили, я переконуюсь: успіхи дітей у руках творчих педагогів.




Батьківські збори для батьків першокласників


Гавлюковська О.А. сьогодні зустрічала у своєму класі нових членів родини Дальницького ліцею.
Вчителька поставила за мету більше дізнатися від батьків про своїх майбутніх учнів. Вправа "Долоньки" допомогла в цьому. Кожна мама обвела свою долоню, посередині написала ім'я дитини та розписала на кожному пальці її риси характеру, улюблений колір, захоплення.

четверг, 13 июня 2024 г.

Уроки майстерності


Карлійчук Людмила, волонтерка Червоного Хреста, провела сьогодні з дітьми майстер-класи зі створення декупажу, ікебани та з розпису посуду.
Творчість, ентузіазм майстрині і бажання навчати інших нас вражає.

пятница, 7 июня 2024 г.

Фізичні активності для гарного настрою


Карлійчук Людмила, волонтерка Червоного Хреста, провела сьогодні з дітьми активні фізичні руханки.
Хочемо висловити щиру подяку за чудові активності для дітей. Вони отримали велике задоволення та багато корисних знань. Ваша робота є надзвичайно цінною для нас. Сподіваємось на подальшу співпрацю!




Підсумкові засідання команд психолого - педагогічного супроводу дітей з ООП


6 червня на базі Дальницького ліцею соціальний педагог Максимчук І.Я. провела підсумкові засідання команд психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами. На засіданнях були присутні батьки, класні керівники, вчителі-предметники, практичний психолог. Обговорювалися важливі питання навчання дітей, взаємодії в колективі.

четверг, 6 июня 2024 г.

Інформація "Профілактика ранньої діагностики та лікування онкозахворювань"

 Медична сестра закладу освіти , Сіянова С.І., провела профілактичну бесіду з персоналом ліцею щодо профілактики ранньої діагностики та лікування злоякісних новоутворень.





среда, 5 июня 2024 г.

Аналіз виховної роботи Дальницького ліцею за ІІ семестр 2023-2024 навчального року

 


       Виховна робота в закладі у 2023-2024 навчальному році здійснювалася відповідно до Закону України «Про Освіту», Закону України «Про загальну середню освіту», Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді, основних аспектів Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа»,  Методичних рекомендацій щодо національно-патріотичного виховання у загальноосвітніх навчальних закладах, Програми «Основних орієнтирів виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів України» (Наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 31.10.2011 року № 1243), листа Міністерства освіти України  «Щодо організації виховного процесу в закладах освіти 2023-2024 н. р.».

Майстер -клас з орігамі


Карлійчук Людмила, волонтерка Червоного Хреста, провела сьогодні чудовий майстер-клас з орігамі! Під час заняття нас дивували терплячість цієї майстрині та вміння захоплювати аудиторію. Захід вийшов надзвичайно цікавим та корисним. Приємно, що завдяки Людмилі наші діти осягають мистецтво складання паперу та створення власних витворів, що приносить безліч радості та задоволення малечі.

День вшанування пам'яті дітей


Учні та учениці 4 класу долучилися до акції "Голоси дітей". Діти прикріпили дзвіночки на дерева, що ростуть вздовж паркану ліцею, передзвін яких символізує голоси маленьких українців, що загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.


вторник, 4 июня 2024 г.

Подорож в "Ігроленд"


Карлійчук Людмила, волонтерка Червоного Хреста, організувала подорож в дитячий "Ігроленд'.
Діти занурилися у світ різноманітних розваг, атракціонів і інтерактивних ігор. Весело провели час, насолоджуючись тематичними зонами, шоу та іншими розвагами.
Щиро дякую Вам, Людмило, за надану можливість зробити для наших дітей цей день незабутнім. Ваша праця справді безцінна, і ми дуже цінуємо все, що Ви робите для нас.
Дякуємо Дальницькій сільській раді за наданий транспорт.





Свято до Дня захисту дітей


У Дальницькому ліцеї пройшло свято до Дня захисту дітей. Діти співали пісні про дружбу, мир, виконували запальні таночки, грали в нові ігри, взяли участь у флешмобі "Ми- за мир" .
У кінці їли смачну кашу з тушкованкою та пили духмяний чай. Не обійшлося без сюрпризів. Крутюк С.І. зробив цей день надзвичайно "солодким": пригостив малечу морозивом.
Хочеться подякувати організаторам за проведення чудової програми на підтримку дітей, підвищення обізнаності про їхні права, важливість їхнього захисту.


понедельник, 3 июня 2024 г.

Вітання випускникам 11 класу


Дорогі випускники!
Пам’ятайте, що знання, які ви отримали, – це тільки початок вашого великого шляху. Не бійтеся помилок, адже саме вони допомагають нам рости і ставати сильнішими. Будьте наполегливими, чесними перед собою та іншими, вірте у свої сили і йдіть вперед.
Хай ваша дорога буде світлою, повною натхнення та добрих людей. Вдалого вам старту в дорослому житті!



Подяка фотографу


Хочу висловити щиру подяку Сізовій Світлані за чудові фотографії та відео, які дівчина зробила під час Свята останнього дзвоника. Її талант та професіоналізм вражають. Кожен кадр відображає найкращі моменти, а якість робіт перевершила всі наші очікування.
Дякую за Вашу працю та увагу до деталей. Ваша майстерність допомогла зберегти незабутні спогади, які залишаться з нами назавжди.




Дякуємо за талант!


Від імені волонтерів Червоного Хреста Карлійчук Людмила провела сьогодні для здобувачів освіти Дальницького ліцею розважальну програму: активні руханки у вигляді естафет, вправи для розвитку спритності, швидкості з метою об'єднання колективу та емоційного розвантаження.
Хочемо висловити щиру подяку за чудовий захід. Ваша робота була неймовірно професійною, а сама програма - цікавою, веселою та захоплюючою.

Вітання здобувачам освіти 4- го класу


Дорогі четвертокласники!
Ви- особливі, талановиті, перед вами відкрито безліч можливостей.
Відпочивайте, набирайтеся енергії, щоб з новими силами розпочати наступний навчальний рік.
Бажаю вам чудового літа, повного пригод, нових друзів і яскравих вражень.





Таємний Санта в Дальницькому ліцеї


Професія вчитель унікальна: лише вчитель підводить два підсумки за один календарний рік.
І сьогодні ми мали можливість зіграти в гру "Таємний Санта". Колеги підготувала подарунки, вартість яких не повинна була перевищувати 50 гривень.
Кожний витягував жеребок і визначав, кому дарувати сюрприз.

Вітання здобувачам освіти 9-их класів


Дорогі дев'ятикласники!
Вітаю вас із завершенням важливого етапу вашого навчання!
Перед вами відкриваються нові горизонти і можливості. Незалежно від того, який шлях ви оберете далі, пам'ятайте, що Дальницький ліцей радий бачити вас у своїх стінах 2 вересня 2024 року. Нам ще треба набратися знань, досвіду й збудувати міцний фундамент для вашого майбутнього.
Тож до зустрічі у стінах ліцею!




Щира подяка!


Щиро дякуємо Суходольській Юлії за неймовірні зачіски, які вона створювала протягом шести днів для наших хлопців! Незважаючи на біль у спині, який періодично дає про себе знати, майстриня зробила більше двадцяти стрижок.
Юліє, Ваша відповідальність, майстерність, увага до деталей перевершили всі наші очікування.
Ви справжній професіонал своєї справи, діти надзвичайно задоволені результатом!



Чергові щасливі обличчя


Суходольська Юлія знову працювала з нашими дітьми, створювала чудові зачіски.
Майстерність, увага до деталей і професіоналізм кожного разу все більше дивують.
Ми з дітьми дякуємо Вам за ваше терпіння та вміння знайти індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ви справді майстер своєї справи!