вторник, 27 августа 2024 г.

Подяка за дрон

 

Від імені здобувачів освіти й особисто хочу висловити щиру подяку за щедрий подарунок, який зробила людина, що захотіла залишитися інкогніто.
Ваше благодійництво і підтримка дуже важливі для нас і надихають на нові досягнення. Ми впевнені, що цей дрон значно допоможе у реалізації наших проєктів, пов' язаних з вивченням предмета "Захист України".



понедельник, 26 августа 2024 г.

З Днем Незалежності України!

Вітаю тебе, моя рідна країно, з Днем Незалежності! Нехай у наших серцях завжди палає вогонь гордості за рідну землю. Слава Україні та її героям!!!









З Днем Державного Прапора України


Вітаю з Днем Державного Прапора України! Бажаю, щоб синьо-жовті кольори нашого прапора завжди були символом миру та національної єдності. Нехай цей день наповнить ваше серце гордістю за нашу країну та її досягнення. Слава Україні!
P.S. Чудову експозицію, присвячену українському прапору, створили Істратова В.О. та Бліняєва Ю. І. у бібліотеці Дальницького ліцею.


понедельник, 19 августа 2024 г.

Подяка

 

Щиро дякуємо Мурашко Інні Дмитрівні за подарований шеврон для нашого кабінету "Захист України". Ваш подарунок дуже важливий для нас. Він стане символом нашої відданості та підтримки. Цей шеврон "УКРОП" буде окрасою інсталяції, присвяченої вихованню в молоді патріотичних почуттів.


четверг, 15 августа 2024 г.

До Дня молоді

  До Дня молоді у ліцеї відбулася виставка мистецьких робіт. Учні та учениці 5-8 класів під час уроків мистецтва  (вч. Буділовська Т.Д.) плідно працювали, створювали свої шедеври, поринали у казковий світ.  Дякуємо Тетяні Дмитрівні за те, що під час таких занять діти можуть відчути себе справжніми художниками .












вторник, 13 августа 2024 г.

Проєкт "Розважальний комплекс"


Велика подяка Давидку Олександру за фінансову підтримку та допомогу в реалізації чергового проєкту з виготовлення футбольних столів та колових лавок навколо дерев для наших дітей.
Олександре, Ваша допомога була вирішальною для реалізації цього задуму, і ми безмежно вдячні за Вашу щедрість і підтримку.
Діти й особисто я випробували розважальний комплекс. Це неймовірно круто й корисно для організму. Міцний прес та стрункі ноги кожному гарантовано!!!




Проєкт "Дизайн освітнього середовища"


Велика подяка сім'ї Харьковенко за фінансову допомогу в декоруванні зовнішніх та внутрішніх стін спортивної зали ліцею. Мама Олена та діти власноруч створили неймовірно гарний орнамент, який перетворив шкільний парк у затишний куточок. А м'ячі, зображені на панелях, є дуже реалістичними. Талант пані Олени заслуговує на визнання та овації.
Ваша творчість впливатиме на загальну атмосферу в нашому навчальному закладі, і учні, безперечно, отримають задоволення від оновленого простору.



Перевірка готовності Дальницького ліцею до нового навчального року

 

12 серпня спеціальною комісією, створеною Дальницькою сільською радою, була здійснена перевірка готовності ліцею до нового навчального року. Мета перевірки включала важливі аспекти: стан будівлі , навчальних кабінетів та обладнання, наявність необхідних ресурсів, а також забезпечення безпеки учнів.
Хочу подякувати обслуговуючому персоналу ліцею на чолі з Каленюк С.І. за кропітку, наполегливу, відповідальну роботу з підготовки закладу до нового навчального року.




День молоді

 

У День молоді для учнів та учениць Дальницького ліцею було організовано ігри на свіжому повітрі: спортивні змагання, квести, естафети.
Було дуже цікаво як малим, так і дорослим, зокрема батькам наших дітей.
Дякуємо педагогам, які влаштували сьогоднішні розваги.





понедельник, 12 августа 2024 г.

Крик душі!!!


Прошу, як ніколи, знайти вандалів, які ввечері, 5 серпня, зчинили ганьбу в шкільному парку: землею та кавуновими шкірками закидали українську символіку, зруйнували дитячий розважальний комплекс.
Цим істотам не місце в нашому селищі !!!
Давайте разом знайдемо злочинців. За отриманий штраф зможемо поставити ще один тренажер для наших дітей.

День молоді України

 

Що це за день?

Молодість — це особлива пора, коли людина відчуває в собі невичерпну силу й енергію. Лише в молоді роки для нас немає нічого неможливого, а кожен новий день приносить надію, розвиток, сміливі мрії та радість життя. Від того, якою є молодь, залежить майбутнє кожної держави — недарма в будь-якому суспільстві молодим відведено роль ентузіастів, ідеалістів та реформаторів, тобто, по суті, прогресивної рушійної сили.  Міжнародний день молоді ( International Youth Day) було затверджено ще на початку зими 1999 року Генеральною Асамблеєю ООН за ініціативи Всесвітньої конференції міністрів у справах молоді (проведена у Лісабоні у 1998 році). Вперше його святкування відбулося у 2000 році. 

Чергова перемога

 

Хореографічний колектив "Дівчата"( керівник Городецька Н.) здобув Гран-прі у Всеукраїнському двотуровому фестивалі "Незламні таланти України".
Хочемо висловити щиру подяку за чудову організацію хореографічного конкурсу Сандрі Лісовській.
Ваша професійність і увага до деталей створили неповторну атмосферу, завдяки якій захід став справжнім святом для всіх учасників і глядачів. Ваш внесок у проведення конкурсу був надзвичайно важливим і заслуговує на найвищу оцінку.


Увага, оголошення!


Шановні майбутні десятикласники!
Запрошуємо вас до 10 класу Дальницького ліцею. Наш навчальний заклад відомий своєю високою якістю освіти, і ми готові зробити все можливе для успіху кожного учня та учениці. Дещо про наш ліцей:
- безкоштовне перевезення дітей шкільним автобусом з таких сіл: Барабой, Роксолани, Дальник, Грибівка, Санжійка;
-відсутність батьківського фонду;
-професійний викладацький склад з багаторічним досвідом роботи;
-сучасні умови для навчання та комфортне середовище.

Вітаємо!


Яковенко Микола Михайлович успішно пройшов курси підвищення кваліфікації в місті Києві за програмою "Підготовка тренерів оновленого предмета "Захист України "".
Тепер йому рекомендовано передавати свої знання іншим педагогам, які планують викладати цей предмет за оновленою програмою.
А фото з міністром освіти засвідчує важливість цього питання на державному рівні.




Активні канікули

 

Давидко Артем проводить канікули, працюючи разом з батьком на полі й виконуючи його важливі доручення. Так сьогодні йому було доручено організувати скошування трави навколо Дальницького ліцею.

Учасники проєкту з озеленення території ліцею


Сьогодні сім'я Харьковенків зробила Дальницькому ліцею подарунок- декоративний фікус для озеленення території закладу.
Хочемо всією шкільною родиною подякувати вам за увагу та щедрість, за активність та турботу.





Подяка

Хочу щиро подякувати сім'ї Сізових, Володимиру та Олені, за щедрість та турботу про наш ліцей:чудовий подарунок - плитку для нашого шкільного проєкту " Парк відпочинку".
Ми вдячні за ваш внесок у розвиток нашої освітньої спільноти. Цю добру справу ми пам' ятатимемо довго і з великою вдячністю.


Подяка за благодійність

 

Черговий раз Давидко Олександр допомагає Дальницькому ліцею. Його надійна команда швидко упорядкувала територію навколо закладу: ретельно скосили траву, яка після дощу росте, як на дріжджах.
Від свого імені висловлюю щиру подяку за постійну допомогу.Ви допомагаєте нам не лише матеріально, але й надихаєте на подальший розвиток та вдосконалення. Ми високо цінуємо таке партнерство та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.



Отримання документів про освіту

Сьогодні випускники Дальницького ліцею отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.
Хочеться привітати вас, діти, з цією подією. Нехай цей важливий момент стане початком нових досягнень і звершень у вашому житті.