суббота, 2 января 2021 г.

Телешоу "Знайди Снігуроньку" в Дальницькій громаді

 29 грудня учні Дальницької школи стали глядачами телешоу "Шукаю Снігуроньку". Так склалося, що дорогою до Дальника Дід Мороз загубив свою онучку.



Тож всі дружно кинулися на пошуки  . Шукали й поміж дітей, які намагалися покорити  діда своїм дефіле. І серед красунь усього світу, які виконували найчутливіші танці. Викликали навіть  Царівну з відомої казки, яка вразила всіх своїми чарівними здібностями : перетворила водія шкільного автобуса в символ року - Металевого Бика. 

Та знайшли Снігуроньку серед учениць одинадцятого класу. І це й не дивно, адже найгарніші дівчата вчаться в Дальницькій школі. 

Тож Дід Мороз, задоволений і вражений красою своєї онучки, щиро привітав дітей з Новим роком. Та й Снігуронька не забарилася: подарувала щирі вітання дітлахам.


P. S. Завдяки нашим артистам, які творили новорічний настрій,діти змогли набрати цілу торбу сміху , радості й задоволення. 

Проте найочікуванішими для них стали подарунки.

Тож хочеться подякувати нашому надійному помічнику Діда Мороза - Крутюку С. І. Саме завдяки йому діти отримали солодощі. Дякуємо також батькам, за благодійні кошти яких були придбані чарівні сувеніри для учнів 1-4 класів.





Комментариев нет:

Отправить комментарий