суббота, 16 января 2021 г.

День пам'яті кіборгів

 16 січня День пам'яті кіборгів — день вшанування пам'яті захисників, які тримали оборону Донецького аеропорту з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року під час війни на сході України.



Учні 9-11 класів отримали завдання переглянути фільм "Кіборги" і надіслати вчителю історії ключові цитати з нього або власні висловлення, створені на основі вражень від перегляду кінострічки. 


Ось якими думками поділились учні, що подивились фільм. 

Воронюк Вікторія побачила у фільмі звичайних людей з різними світоглядами, з різним життєвим досвідом, але  об'єднаних любов' ю до України. Вони мужні, хоробрі воїни, які готові померти за свободу та незалежність своєї країни. 

Коростецький Денис  вважає, що кіборги - справжні герої, які продемонстрували незламний дух українського народу. На його думку, на війні немає правил, треба постійно вивчати поведінку ворога. А ще хлопець вважає, що лише на війні можна зрозуміти: не важливо, якою мовою ти розмовляєш, українською чи російською,головне, що думки, з якими ти йдеш у бій, про Україну та її майбутнє. 


Учні, які взяли сьогодні участь у такій заочній дискусії, отримують найвищі бали з історії України  та велику подяку за збереження пам'яті про подвиг звичайних чоловіків з незвичайною силою духу та жагою до відновлення справедливості.


Комментариев нет:

Отправить комментарий