среда, 23 июня 2021 г.

Батьківське квест - засідання

 15 червня в Дальницькому закладі освіти відбулося квест - засідання для батьків майбутніх першокласників. Як відомо, у стінах нової української школи   бути пасивним неможливо. Тому батьки стали активними учасниками зібрання.


 

Після віртуального знайомства, усі пройшлися шляхом під назвою "Шкільний побут". Тата й мами побували в ролі здобувачів освіти:відвідали їдальню ,де пригостилися соком, побували на уроці музики й створили гучний оркестр за допомогою народних інструментів,а під час уроку з фізичної культури зійшлися в спортивному  батлі разом з молодою вчителькою, яка запросить малят першого вересня в Країну знань. 

Після мандрівки повернулися в навчальний кабінет й зробили важливий висновок : для гарної адаптації  до навчання енциклопедичних знань не достатньо. Необхідно, щоб дитина була самостійною й могла успішно вирішувати побутові проблеми: швидко їсти й перевдягатися, стежити за своїм зовнішнім виглядом, уміти складати рюкзак, слідкувати за своїм робочим місцем тощо. 

Гадаємо, що за літо наші маленькі здобувачі освіти підростуть, стануть мудрішими й, звичайно, самостійнішими, будуть радувати своїх батьків та вчительку лише приємними новинами з дивовижної країни Пізнання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий