воскресенье, 4 сентября 2022 г.

День знань

 Свято першого дзвоника в Дальницькому ліцеї пройшло в режимі онлайн. До зустрічі долучилось більше, ніж триста учасників!



Розпочався захід з хвилини мовчання на вшанування пам'яті про всіх, хто міг би ще жити, якби Росія не почала цю жахливу війну.
На наше свято завітало багато гостей. Усіх привітала з початком навчального року начальник відділу освіти Дальницької сільської ради Марченко Т.З.
Вчителі фізичної культури показали руханку, яка допоможе бути активними протягом усього дня.
Тепло зустріла школа і нових друзів -першокласників . Кузьміних Н.О. провела для них перекличку. Потім на екрані з'явились одинадцятикласники з класними керівниками Каліщук О.О.та Іщенко І.І., і малеча побачила, якими дорослими й вони колись будуть закінчувати школу.
Трохи й сумно було під час свята, адже на заслужений відпочинок ми провели
Бєлоусову Т.М. Сюрпризом стала зустріч з наймогутнішими гостями свята -запорізькими козаками, які принесли всім першачкам подарунки .
А потім усі разом виконали пісню "Ой у лузі червона калина", що стала символом нашої свободи та боротьби за неї.
Перший дзвоник за традицією дали одинадцятикласники.
Отож, усі були в гарному настрої, класні керівники провели ще виховні години у своїх учнівських колективах.Думки сьогодні, звичайно, були в усіх одні: попереду чекає важкий , але дуже насичений та цікавий рік . Тож разом до нових злетів заради процвітання нашої держави !

Комментариев нет:

Отправить комментарий