вторник, 4 апреля 2023 г.

Педагогічна рада "Атестація"

Доброю традицією в Дальницькому ліцеї стало проведення наприкінці березня педагогічної ради, присвяченої атестації, у форматі свята педагогічної майстерності. Ось і цього разу педрада пройшла у незвичній формі.



У поточному навчальному році атестацію проходили вісім педагогинь, які були запрошені на шоу "Майстер шеф". І це не дивно, адже вчитель-це свого роду кухар: він творить, фантазує, намагається здивувати і вразити. Тільки "продуктом" його діяльності є учень. До речі, на педраді були присутні і представники учнівського самоврядування, і батьківської ради.
Наші іменинники повинні були приготувати фреші за власною рецептурою. Усі спостерігали за їхньою роботою: які фрукти та овочі обирали, кого запрошували для допомоги, як відбувався процес приготування.Тут дуже точно розкривались риси характеру кожного та особисті якості. А присутні в цей час могли висловитися про колегу, ніби додаючи напою смакових якостей. Ми відкрили для себе найцікавіші моменти педагогічного та особистого життя колег: серед них є розробники програмового забезпечення навчального процесу в Дальницькому ліцеї, творці найцікавіших і найдієвіших онлайн -уроків, гарні управлінці, креативні особистості.
Що важливо: сік кожного був особливим, адже такими ж неординарними особистостями є і вони. А ще всі дружно відкрили один цікавий феномен. Такі фрукти, як апельсин та ківі, здатні навіть у малій кількості в рецепті забити смак інших фруктів.
У педагогічній практиці таке теж буває. Іноді нас дивують ті, на кого ми не покладали особливі надії.
Хочеться побажати нашим колегам успіхів та вдалого проходження другого етапу атестації на рівні громади.

Комментариев нет:

Отправить комментарий