четверг, 31 августа 2023 г.

Зустріч у святковому кафе "Надихаюче"

 Зустріч у святковому кафе "Надихаюче"

29 серпня після урочистої частини серпневої конференції Дальницький ліцей зустрів делегації із закладів освіти Дальницької громади. Гостям було запропоновано святкове меню, укладене з педагогічних ідей та "родзинок".
Було продемонстровано оригінальні способи облаштування освітнього середовища, адже воно повинно сприяти розвитку вихованців, створювати комфорт та затишок. Дізналися й про цікаві ідеї електронного документообігу. Педагоги ліцею підготували для своїх колег практичні матеріали з досвіду роботи НУШ: діагностувальні роботи практичного змісту з можливим спостереженням за ГЗР, покрокові інструкції з впровадження цифрових додатків, цікаві форми ведення портфоліо та інше.
Далі гості були запрошені на майстер- клас. Бездоганно зіграла роль здобувачів освіти фокус -група. Було продемонстровано використання іграшок як інструмента для формувального оцінювання учнів та учениць. Крім цього, вчителі подарували гостям роздаткові дидактичні матеріали для використання при оцінюванні й презентували набори іграшок, які дають можливість якісно слідкувати за процесом мислення дітей.
У кінці свята всі разом виготовили сік. Вийшов солодкий, запашний напій з цікавою буряковою ноткою.
Головною метою зустрічі було надихнути колег на педагогічну творчість перед новим навчальним роком.Гадаємо, що так і сталося. Гості привезуть у свої заклади освіти "інгредієнти" для плідної та захоплюючої роботи.




Комментариев нет:

Отправить комментарий