четверг, 31 августа 2023 г.

Серпнева конференція вчителів

 Серпнева конференція вчителів

29 серпня в Дальницькій громаді пройшла серпнева конференція, яка зібрала всіх освітян, однодумців та партнерів. Начальник відділу освіти, Марченко Т.З., підвела підсумки роботи закладів освіти в 2022-2023 навчальному році. Радісно, що попри труднощі в умовах повномасштабної війни всі продовжували навчання й показали гарні показники навченості дітей.
Відкриття класів безпеки, ремонт класних кімнат, заміна підлоги, дверей, придбання мультимедійної техніки - це ще не весь перелік змін, яких зазнало освітнє середовище гімназій та ліцеїв. І все це стало можливим завдяки надійній підтримці засновника, Крутюка С.І.
Під час урочистої частини найкращі вітання, подарунки й квіти отримали вчителі -ювіляри. Вони створили віночок досконалості, який став справжньою окрасою свята.Неймовірні емоції відчули всі присутні після прощальних слів Скліфасовської З.В., яка вирішила завершити свій педагогічний шлях.
Привітали молоду педагогиню Пришляк В.В., яка здивувала всіх своїм міцним вокалом. Вчителі й учні Дальницького ліцею та Новоградківської гімназії радували всіх своїм співом та хореографічними постановками.
Наприкінці свята представники закладів освіти були запрошені в кафе для освітян "Надихаюче", а директори дитячих садочків - до крамниць вдалої роботи в умовах війни.
Свято пройшло на одному диханні й принесло багато незабутніх емоцій. Залишається зустріти й обійняти своїх вихованців на подвір'ях ліцеїв, гімназій, дитячих садочків. Тож не втрачаймо надію!




Комментариев нет:

Отправить комментарий