среда, 29 мая 2024 г.

Діти дають мені крила!


Звіт директора про діяльність Дальницького ліцею за 2023-2024 н.р.
24 травня відбулися загальні збори всіх учасників освітнього процесу з метою підведення підсумків роботи закладу за навчальний рік.
Програма вийшла насиченою, змістовною, казковою.І це все завдяки моїм 315 вихованцям, 53 працівникам ліцею й завдяки нескінченній підтримці батьківства й громади.
Незважаючи на війну, повітряні тривоги, діти результативно брали участь у конкурсах й олімпіадах, вчителі розробляли інноваційні методики, ліцей активно розвивався у всіх напрямках. Сьогодні на зборах було вручено 350 грамот за результатами роботи протягом навчального року!
Радісно, що я відчуваю підтримку кожного. Потужну енергетику отримую від обіймів найменших. Додає сил та наснаги підтримка колег, батьків, персоналу, які не відмовляють у наших з дітьми бажаннях і з легкістю допомагають реалізувати будь-які ініціативи.
Звичайно, крім сильних сторін свого закладу, ми знаємо й про проблеми. Але, якби їх не було, то ми не знали б, в якому напрямку рухатися.
На сьогодні вже точно визначено маршрут: продовжувати створювати безпечне, комфортне освітнє середовище з новою, прозорою системою оцінювання.
Тож вперед, до нових звершень у новому (маю надію)мирному навчальному році!









Комментариев нет:

Отправить комментарий