пятница, 18 ноября 2016 г.

Педрада, присвячена початку нового навчального року

30 серпня у Дальницькій школі відбулася педрада,присвячена підсумкам попереднього навчального року та завданням,які стоять перед школою,адже новий 2016-2017 навчальний рік оголошено Роком англійської мови та якісних освітніх послуг у всіх навчальних закладах. Директор школи Зубенко Н.Д.привітала колег з початком навчального року, зазначила гарну роботу школи під час атестації.
      На здобутках   навчально-виховної роботи  зупинилася заступник директора Цісар Н.В. Наталія Вікторівна продемонструвала збірку  "Патріотичний Олімп Дальницької школи", в якій висвітлено роботу 23 педагогів, і яка стала підсумком методичної роботи педколективу.

   Також були нагороджені вчителі, для яких  2016 рік став ювілейним: вони відзначають 10-ти,20-ти та 30-тирічний педагогічний стаж роботи. Це Маринеч Л.В.(10 років), Пацар М.В. та Ступак О.І.(20 років) та Руссу Н.І.(50 років). Їм було вручено іменні бандани, на яких зазначено ці круглі дати, і які, на думку Цісар Н.В., повинні нагадати вчителям про те, що не слід їм забувати про відпочинок та дбати про своє здоров'я.

На педраді був затверджений річний план роботи школи,структура навчального року та рішення про вербальне оцінювання учнів 1 та 2 класу (у першому семестрі) .
  Усі погодились, що найголовніше завдання школи - створення оптимальних умов для навчання учнів, а особливо для тих, хто вперше переступить шкільний поріг. А ще створення комфортних умов для професійного зростання педагогічних працівників. Тож роботи чимало...

Комментариев нет:

Отправить комментарий