пятница, 18 ноября 2016 г.

День фізкультури і спорту у Дальницькій школі


 День фізичної культури і спорту —відносно нове  свято для України. Відзначається щорічно у другу суботу вересня.


         Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало у нашій школі проведення Дня фізичної культури і спорту.


     9 вересня усі учні й вчителі нашої школи прийшли у спортивних формах. Буділовська Т.Д. та Пасько О.С. організували для учнів 1-4 класів цікаву розважально-спортивну гру. До дітей були запрошені казкові гості, які підготували для малят  загадки про спорт, а також перевірили уважність, спртність, витривалість учнів. У кінці гри всі отримали вітамінні  "бомби" для організму-соковиті яблука. 


     Вчитель фізкультури  Ступак О. І. провів для учнів 5-7 класів турнір з гри "Піонербол", а учні 8-11 класів зійшлися у турнірі з гри "Волейбол". Достойно виглядали команди 9,10,11 класів, а також 6-Б, 7 класи. Всі  переможці отримали  грамоти. 

          Заходи, проведені в цей день, нагадали учням, що про своє здоров’я потрібно дбати з дитинства!  І довели, що  учні нашої школи обирають здоровий спосіб життя!  Адже здоровому — все здорово! 

    День був насичений, цікавий та змістовний, а учні з гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися додому.



Комментариев нет:

Отправить комментарий