пятница, 18 ноября 2016 г.

Свято першого дзвоника

      Цікаво і неповторно пройшло свято Першого дзвоникау Дальницькій школі.
   Маленьких першокласників до своєї родини гостинно приймали учні та вчителі, адміністрація навчального закладу. Під оплески учнів школи на лінійку запросили одинадцятикласників та першачків. Шістнадцятьох найменшеньких школярів гостинно зустріли і вивели на святкову лінійку учні 11 класу. Привітала і відразу взяла під своє крило малюків їх перша вчителька -  Скліфасовська Зінаїда Вікторівна.
    Лінійка розпочалася з патріотичної композиції, яку виконали вихованці хореографічного гуртка.

   Директор школи Зубенко Н.Д. урочисто сповістила, що новий 2016-2017 навчальний рік стартував. З вітальними словами до школярів звернулися секретар Дальницької сільської ради Кудринська Ж.Б. та методист районного методичного кабінету  Котигорох А.В.
    Директор школи вручила почесні грамоти за перемоги в обласних конкурсах вихованцям гуртків "Різьблення по дереву" та "Виготовлення сувенірів". Це Крайнік Д., Цісар Д., Дволітко А., Черномирдіна І. Нагороди отримали керівники зазначених гуртків-- Бліняєва Ю.І. та Цісар А.А. 
  А Буділовська Т.Д., Цісар Н.В. та хореографічний колектив "Дівчата" (кер.Мухіна Наталія)  отримали грамоти за перемогу в районному конкурсі самодіяльних педагогічних колективів.
     Теплі приємні слова дарувала директор учням та батькам, які доклали максимум зусиль для підготовки школи до нового навчального року. Наталія Дмитрівна подякувала також  депутатському корпусу та голові Дальницької сільської ради Крутюку С.І., директору КСП "Маяк" Клєцу С., голові ради ветеранів Афганістану Новосьолову Василю Яковичу.                                 Перший дзвоник, який дали Крутько А.(учень 11 класу) , Касіян А. та Савко В.
(учні 1 класу), покликав за парти 284 учнів. Серед них 15 першокласників та 22 одинадцятикласники.
  А далі учні були запрошені на свій перший урок,  присвячений 25-річчю незалежності України. Особливо він запам'ятається учням одинадцятого класу та їхньому класному керівнику Маринеч Л.В., яка з неймовірним хвилюванням готувалась до нього, адже ці учні - її перші випускники, тому й урок цей мав бути особливим і незабутнім.

Цікавими та різноманітними були перші уроки й в інших класах.




Дітям були запрпоновані такі форми роботи як перегляд фільму, анкетування "Чи знаю я свою країну?", вікторини, тести, диспути, круглі столи тощо. Діти показали себе гарними знавцями історії України та справжніми патріотами своєї країни.

  Отож, наступив новий навчальний рік. Для одних він — перший навчальний рік у житті, для інших — черговий. Однак для усіх — це хвилююча і радісна подія. Нехай же з неї почнеться сходження до нових вершин.


Комментариев нет:

Отправить комментарий