четверг, 4 января 2018 г.

Незабутній ярмарок

19 грудня 2017року у Дальницькій школі проходив благодійний ярмарок, який організували  класні керівники 5-11 класів разом із батьками та учнями. 
З великою  любов’ю  і почуттям  відповідальності  поставилися до  проведення цього заходу  адміністрація, класні керівники, класоводи, педагог-організатор, батьки, учні школи.  Приміщення школи перетворилося  на торгівельний міні-павільйон,  парти- прилавки були переповнені  різним товаром.  Безліч  різноманітної  смаковитої випічки, прикраси та картини , які виготовлені власноруч учнями, – це все як на справжньому ярмарку. Блискуче підготувалися до свята діти всіх класів, ніхто не залишився осторонь. Школярі завзято торгували своїми товарами, закликали покупців дзвінкими піснями та жартами.
Не залишив ярмарок байдужим нікого. Гарними покупцями виявилися учні школи,  вчителі, техпрацівники, односельці.
Після вдалої торгівлі, втомлені та задоволені, школярі перерахували зібрані кошти. Частину грошей було вирішено витратити для організації новорічних свят.
Без перебільшення весь шкільний колектив вважає, що ми, українці, - народ щедрий, гостинний, дружній, доброзичливий. Така наша вдача, такий менталітет. І ми ще не раз проведемо ярмарок , адже наші серця відкриті для добрих, благодійних справ.



Комментариев нет:

Отправить комментарий