пятница, 26 января 2018 г.

Дальницька школа отримала новий автобус!

16 січня 2018 року  в Дальницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулася святкова подія: голова територіальної громади Крутюк Сергій Іванович, голова Овідіопольської районної ради Олег Маклашевський, голова районної державної адміністрації Володимир Левчук, начальник відділу освіти райдержадміністрації Катерина Валеріївна Григораш в урочистій обстановці передали навчальному закладу новий шкільний автобус.


Очільники району зазначили, що придбання автобуса є результатом спільної роботи органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, районних та обласних депутатів. Також вони побажали учням міцного здоров’я, успіхів у навчанні та мирного неба над головою. 
Автобус було придбано в рамках державної програми «Шкільний автобус» відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2016 року № 827-р на засадах співфінансування: 70% державної субвенції, 30% за рахунок коштів місцевих бюджетів

Даний автобус – це спеціалізований транспортний засіб для перевезення школярів різного віку "Богдан 22412", виготовлений за спеціальним Державним стандартом України для шкільних автобусів. Автобус має 31 місце для сидіння (з водієм), автономну систему обігріву салону, систему сигнального виклику з салону до водія та систему внутрішнього оповіщення, кожне пасажирське місце обладнане пасками безпеки, є система блокування дверей під час руху автобусу.

Т


Комментариев нет:

Отправить комментарий