понедельник, 2 сентября 2019 г.

Свято Першого дзвоника

     
    2 вересня в Дальницькій школі пройшло свято Першого дзвоника. Ми не уявляємо собі цей день без урочистої лінійки, на якій уся шкільна родина вітає нових жителів Країни Знань - учнів першого класу. 


 Впевнено діти переступили поріг школи, адже їх за руку вели одинадцятикласники, для яких кожний шкільний день є останнім, та талановита класна керівниця Терновенко Т.Я., яка готова поринути разом з вихованцями в дивовижний світ відкриттів. Пройшли вони через квітковий коридор, що створили учні 2 класу Нової української школи, для яких навчання є справжнім задоволенням.








  Директор школи Цісар Н.В. розпочала свій виступ з гіркої звістки, що сколихнула колектив Дальницької школи. Зупинилося серце людини з прекрасною душею, з добрим та щирим серцем - Міськова М.П. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять про геніального вчителя біології та хімії.
  А далі Наталія Вікторівна запропонувала учням школи незвичайно привітати винуватців свята. Початкова школа створила звуковий фейєрверк за допомогою свищиків. Середня школа створила бульбашковий фейєрверк за допомогою мильних бульбашок, а учні старшої школи створили золотий дощ. Гучно всі діти подякували спонсорам та представникам місцевої влади: Крутюку С.І., Вайсману В.О., Балан С.Г., батькам. Не забули подякувати обслуговуючому персоналу на чолі з Каленюк С.І., вчителям, які зробили кабінети затишними.





   Першокласники виконали запальний танок , а одинадцятикласники підтримали їх ритмічним флешмобом. Ось так всі познайомилися з чудовими діточками.
  На згадку про свято учні 11-го класу вручили першокласникам подарунки.     
  На святі були присутні діти, батьки, вчителі, почесні гості, серед яких  інспектор відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Мутавчі А., директор дитячого садочку "Перлинка" Матківська О.С.



   І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить – мить коли лунає Перший дзвоник. На перший урок покликав  хвилюючим акордом шкільний дзвінок у виконанні президента школи Абрамової В. та учня 1 класу Давидка А.

   Відчуття, які виникли під час лінійки, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.
    Перший дзвоник-  це свято, що якимось неймовірним чином об’єднує всі покоління.

PS. Дякуємо батькам за чудову фотозону. Ви створили цей день незабутнім для кожного.

   

Комментариев нет:

Отправить комментарий