четверг, 26 сентября 2019 г.

Семінар заступників голів обласних, Київської міської організацій Профспілки працівників освіти і науки України

26 вересня Дальницька школа зустрічала учасників семінар заступників голів обласних, Київської міської організацій Профспілки працівників освіти і науки України. Навіть не віриться, що нашу школу побачила на власні очі вся Україна. А зустріти гостей доручили титулованому хореографічному колективу "Вікторія". Діти неймовірно порадували присутніх: створили атмосферу добра й творчості.
Балан С. Г., начальник відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту, ознайомила учасників конференції з роботою новоствореної Дальницької ОТГ.

Гості були запрошені у віртуальну подорож. Уявивши себе новоприбулими працівниками Дальницької школи, вони відчули себе в творчій, креативній, зручній атмосфері, що панує в школі. Бажання деяких гостей залишитися працювати у закладі засвідчило, що школа обрала правильний курс.


Хочеться подякувати Пушновій О. Г., яка запропонувала в програму семінару внести відвідування Дальницької ОТГ. Злогоджена робота сільської ради, відділу освіти, адміністрації та профспілки школи - це складові успіху, які здатні змінити заклад й створити нову українську школу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий