четверг, 19 сентября 2019 г.

Відзначаємо День миру всією Україною!!!

Напередодні Дня миру в Дальницькій школі стартувала акція "День миру in UA- 2019", націлена сприяти миру та порозумінню в українському суспільстві.
Діти впевнені: якщо про мир говоритимуть у школах, селах, громадах, містах, то це стане викликом, важливість якого важко оцінити, знаючи, що в Україні точиться війна.
Під час пісні, яку виконали Пацар Н., Власов А., Томашевська А., лунав шкільний дзвоник, який сьогодні звучав як "Дзвін миру".



А далі всі піднесли руки вгору. У сонячному сяйві це виглядало фейєрично. Хтось бере в ці рученята ручку-і гарно пише, хтось пензлик-і гарно малює... Але чому дорослі дозволяють собі брати у свої руки зброю?! Чому несуть горе й сльози у світ?! Отож, наші учні побажали, щоб в руках дорослих були тільки мирні інструменти праці, а не зброя.

Після цього всі створили дружнє коло, взяши один одного за руки, і виконали дружній хоровод. Кожен клас тримав у руках атрибути миру, які було вирішено роздати перехожим. А голубами миру прикрасили дерева вздовж траси.


P. S. Вдень у с. Дальник можна було бачити машини, прикрашені жовто-блакитними кульками. То вогники миру, які запалили сьогодні учні Дальницької школи і які розгорілися яскравим полум'ям по всій Україні.



Комментариев нет:

Отправить комментарий