среда, 7 декабря 2016 г.

Зустріч з першим космонавтом України

З 01 по 5 грудня учні нашої школи Цісар К. та Цісар Д. взяли участь  у фіналі Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії», який відзначив своє 
25-річчя у місті Київ. Головна мета конкурсу – пошук талановитої молоді, розвиток творчих здібностей дітей та підлітків, які цікавляться різними аспектами у вивченні космосу, виявляють схильність до науково-дослідницької роботи, захоплюються космічною історією, філософією, мистецтвом, прагнуть розкрити свої творчі здібності, підвищити рівень знань у сфері природничих і гуманітарних наук. Конкурс проходив за номінаціями «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво», «Космічна література та журналістика», «Космічна історія та філософія», «Музичне мистецтво».

На конкурс було представлено понад 350 робіт у різних номінаціях. Приємним є той факт, що серед найкращих є і творча робота учнів Дальницької школи.  
Дівчатка отримали Дипломи Українського молодіжного аерокосмічного об’єднання «Сузір’я». Приємним сюрпризом для творчих і винахідливих юних любителів космосу була й цікава дозвільна програма заходу. Учасники конкурсу переглянули дуже цікавий фільм про еволюцію Сонячної системи, Всесвіту та космічні планети.

У святковій залі відбулася зустріч із першим космонавтом та героєм України Каденюком Леонідом Костянтиновичем, радником Голови Державного космічного агентства України Кузнєцовим Едуардом Івановичем, виконавчим директором аерокосмічного товариства України Фроловим Валерієм Федоровичем, Головою правління товариства «Знання» Кушерцем Василем Івановичем та головою правління Українського молодіжного об’єднання «Сузір’я», почесним працівником ракето-космічної галузі Петровим Олегом Володимировичем.
   Творіть, фантазуйте, досліджуйте загадкові об’єкти та явища космосу – це завжди цікаво!


Комментариев нет:

Отправить комментарий